Räätälöi itsellesi sopiva ammatillisen aikuiskoulutuksen polku

Validia Ammattiopisto järjestää lisäkoulutusta erityistä tukea tarvitseville. Suunnittelemme kanssasi yksilöllisesti ammattitutkintoon tähtääviä opintoja tutkinnon osa kerrallaan mm. seuraavista ammattitutkinnoista:

  • Myynnin ammattitutkinto
  • Varastoalan ammattitutkinto
  • Kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto
  • Auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinto

Ammattitutkintoon valmistava koulutus käytännönläheisenä

Aikuisille suunnattu ammattitutkintoon valmistava koulutus soveltuu sinulle, jos sinulla on alalle soveltuvia opintoja tai työkokemusta. Hakeutumisvaiheen aikana haastattelemme sinua ja kartoitamme tavoitteesi ja ammattitutkintoon soveltuvan osaamisesi. Niiden perusteella laadimme yhdessä henkilökohtaisen suunnitelman opintoihisi.

Koulutus toteutetaan yksilöllisesti

Koulutus toteutetaan joko omalla työpaikallasi tai työssä oppien alan yrityksissä. Koulutukseen sisältyy itsenäistä opiskelua ja sovitusti lähipäiviä. Osaaminen osoitetaan tutkintotilaisuuksissa työpaikoilla aidoissa työtehtävissä.

Hakulomake löytyy täältä.

Lisätietoja aikuiskoulutuksesta täältä tai kysy lisää:
Rita Hintsala, p. 044 7651 311, rita.hintsala(a)eduvalidia.fi
Opinto-ohjaajat