Päiväksi Validia Ammattiopistoon

Kiinnostaako jokin tietty osaamisala tai haluatko tietää millaista opiskelu Validiassa on?

Tutustuminen tarkoittaa 1 päivän tutustumisjaksoa yhteen koulutusalaan, esimerkiksi ajoneuvoasentajan koulutukseen.

Tutustuja seuraa opetusta ja oppii samalla tuntemaan Validia Ammattiopistoa. Tutustuminen kouluun on maksutonta ja sisältää tutustumispäivän aikana lounaan ja iltapäiväkahvin. Tutustumisesta sovitaan alan opinto-ohjaajan kanssa.

Eri koulutusalojen tutustumisajat löydät täältä.

Vierailu Validia Ammattiopistossa

Tule kuulemaan koulutuksistamme ja tutustumaan tiloihin torstain koulutusinfoon. Koulutusinfo on tarkoitettu kaikille Validia Ammattiopistosta kiinnostuneille. Esittely kestää 30–45 minuuttia, minkä jälkeen on mahdollisuus vierailla opetustiloissa ja tutustua tarkemmin koulutusaloihin.

Lisää tietoa Koulutusinfot-sivulta.